EXCLUSIV – Cronologia unor evenimente aşteptate ce s-au adeverit-O piramidă uriaşă a fost descoperită în Antarctica. ”Secretarul de Stat al Statelor Unite,John Kerry, a fost acolo în 11 Noiembrie.Din întâmplare…(Video)

URMARITI IN ORDINE CRONOLOGICA STIRILE POSTATE SA VA FACETI O IMAGINE DE ANSAMBLU A EVENIMENTELOR DIN ANTARCTICA

Urmariti stirea postata in 31 Octombrie https://masinatimpuluitau.wordpress.com/2016/10/31/o-arma-apocaliptica-chivotul-lui-gabriel-ar-fi-ajuns-in-posesia-lui-putin-video/

Urmariti stirea postata pe 5 Noiembrie https://masinatimpuluitau.wordpress.com/2016/11/05/ciudat-secretarul-de-stat-al-sua-john-kerry-nu-va-fi-in-america-de-alegeri-pe-8-noiembrie-pe-7-adica-luni-pleaca-in-noua-zeelanda-si-antarctica-sa-se-intalneasca-cu-oamenii-de-stiinta-pe-teme-asa-z/

Apoi stirea postata pe 13 Noiembrie https://masinatimpuluitau.wordpress.com/2016/11/13/o-stranie-coincidenta-si-aglomeratie-de-oficialitati-sau-oameni-de-stiinta-de-la-patriarhul-kiril-al-moscovei-la-john-kerry-secretarul-de-stat-al-usa-viziteaza-antarctica-in-ultima-vreme-ceva-ciudat/

Urmariti stirea postata in 17 Noiembrie

Teoria Conspiraţiei- John Kerry ar fi fost alungat de gardienii antarctici de origine extraterestră, iar la o zi ar fi urmat cutremurul din Noua Zeelandă

 

Iar acum vedeti urmarile:

 

 
 

Au fost publicate în weekend mai multe imagini bizare din Antarctica, descoperite cu ajutorul Google Earth: este vorba de trei structuri piramidale care amintesc de celebrele construcții din Egipt făcute cu mii de ani în urmă.

Piramidele din Antarctica sunt acoperite de gheață și zăpadă dar au resuscitat o serie de teorii care spun că teritoriul antarctic a fost locuit de oameni cu milenii în urmă, când clima era mult mai prietenoasă.

O serie de descoperiri ale biologilor i-au făcut pe oamenii de știință să creadă că în urmă cu 100 de milioane de ani peisajul din Antarctica semăna foarte mult cu pădurile tropicale din Noua Zeelandă de azi, potrivit Express.co.uk.

Unii dintre experți s-au aventurat să spună că Antarctica a găzduit pe vremuri o civilizație similară cu cele din Africa, Asia și Europa.

O teorie stranie suţine că o piramidă misterioasă şi-a făcut apariţia în Antarctica.

Conspiraţioniştii au făcut public un videoclip în care  Secretarul de Stat al Statele Unite, John Kerry, a ajuns în această zonă la data de 11 Noiembrie pentru a vizita o bază extraterestră  care se află în această piramidă.

Răspunsurile ca urmare a acestui videoclip au variat, iar unii dintre cei care l-au vizualizat au susţinut această teorie, însă cei mai mulţi s-au poziţionat împotriva acesteia. Mai mult, câţiva dintre cei care au vizualizat acest videoclip au glumit pe seama sa, spunând că John Kerry se afla acolo din alte motive, precum cel de a face îngeri în zăpadă.

Încă nu s-a descoperit ce este, cu adevărat, acea structură, dar este similară cu un vârf de stâncă izolat care este proeminentă şi care se află deasupra unei suprafeţe îngheţate sau înzăpezite. „Aceste piramide sunt, de fapt, nişte munţi creaţi în urma deplasării gheţarilor şi a eroziunii acestora, nu de către extratereştrii.” se arata intr-o marturie oficială.

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑