APASATI BUTONUL CC PENTRU SUBTITRARE IN ROMANA

Potrivit lui David Meade, un cercetător citat de metro.co.uk, în toamna acestui an, undeva în intervalul septembrie – octombrie, Terra va fi distrusă după o coliziune cu o altă planetă.

Cercetătorul se bazează pe câteva date strânse în urma unor studii pe care le-a făcut de-a lungul timpului și e convins că omenirea va dispărea în 2017. Mai mult, știe exact și data la care se va întâmpla totul.

Lumea este ținută la distanță de această informație pentru a se evita panica, dar oamenii importanți știu deja că sfârșitul va veni în octombrie 2017 și au început deja să-și construiască adăposturi speciale”, spune David Meade. Dacă ar fi să-l ascultăm pe Meade, autorul cărții ”Planet X: The 2017 Arrival”, atunci n-ar mai avea rost să ne facem planuri prea mari de viitor.

NASA a luat poziție și a lămurit rapid situația: ”Dacă Planeta X ar fi existat și ea s-ar fi ciocnit cu Pământul sau dacă omenirea ar fi fost amenințată de ceva gata să aibă punctul de impact în 2017, atunci fiți convinși că fiecare om putea să vadă cu ochiul liber, pe cer, tot ceea ce se spune în aceste cărți. Astronauții și aparatele noastre nu au detectat absolut nimic ciudat în spațiu, așa că nu sunt motive de îngrijorare”, notează a1.ro.

Un alt scenariu care anunta Sfârșitul Pământului in toamna acestui an vine exact de la NASA care a identificat de curând o „uriaşă” flotă a extratereştrilor care a pătruns deja în Sistemul Solar. Aceasta ar putea invada Pământul şi ar duce la o extincţie în masă, în septembrie 2017.

O altă variantă care va distruge Pământul ar fi declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial, dezvăluie publicaţia Daily Star,citata de RomaniaTV, tot în septembrie 2017.

Mass-media a mai informat că există scurgeri de informaţii referitoare la un document al Kremlinului care ar fi fost dezvăluit în cadrul unei întrevederi secrete la cel mai înalt nivel între vice-preşedintele american Joe Biden şi preşedintele rus Vladimir Putin. În cadrul acestei întrevederi secrete cele două înalte oficialităţi s-ar fi înţeles să coopereze în scopul de a apăra Pământul de o eventuală invazie extraterestră „la nivel planetar”, cu un sistem de rachete special create în acest scop.

Unii dintre cei care au dat atenţie acestor informaţii cred mai degrabă că varianta cea mai plauzibilă ar fi izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial, de vreme ce de la Moscova s-au scurs informaţii detaliate despre o bombă nucleară în stare să distrugă Franţa în totalitate, ceea ce a alimentat speculaţiile privind izbucnirea unui război nimicitor.

Reclame